По-рано днес премиерът Бойко Борисов посети Военновъздушната учебна Георги Бенковски“ в

...
По-рано днес премиерът Бойко Борисов посети Военновъздушната учебна Георги Бенковски“ в
Коментари Харесай

Премиерът с гръмка икономическа новина: В края на май може да научите, че...

По-рано през днешния ден   министър председателят Бойко Борисов посети Военновъздушната образователна „ Георги Бенковски “ в град Долна Митрополия. Преди това обаче той се видя в постройката ба Министерския съвет с медиците, а след срещата се разбра значима вест, написа Блиц.

Пред военните от Долна Митрополия Борисов съобщи следното: " Пред медиците поех ангажимент и го свършихме. Сега и пред вас ще поема ангажимент. Толкова  прелестно бях впечатлен от вас при предходното посещаване, че желаех отново да дойда "

" Държавата ще осинови това учебно заведение. Защото пред вас има вероятност. По 2 милиарда ще се дадат за нова техника. Като ви виждам какви младежи сте и сладури желая да знаете, че ще има и по-добри битови услови за вас ", даде обещание министър председателят.

" Мога да ви обещая следващата година през октомври автомагистралата от София ще пристигна до Плевен. Навремето не ми имаха вяра като правихме " Марица " и " Тракия ", само че... в този момент не можем да намерим служащи за фабрики, които има към тях ", добави Борисов.

" Има какви ли не високотехнологични фабрики. В Димитровград да вземем за пример се прави цялото окабеляване на Мерцедес. Накрая в един куфар отива в Германия ", разясни министър председателят.

" От другата страна има цех за фарове и мигачи. В края на май, живот и здраве, ще научите и други неща ", сподели Борисов, с което загатна, че заводът на Фолксваген ще е точно в България.

" Така, че има ли път има и вложители ", добави още министър председателят.


ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР